Toto cvičení slouží k odhalení příčin, záměru, situace proč se Vám něco děje.
Je třeba postupovat následovně :
1) Vytvořte si ochranu prostoru viewtopic.php?t=14 - vizualizujete si stěny prostoru, podlahu, strop a pak celý prostor vyplníte světlem, následně jak popisuji na odkaze naprogramujete stěny, světlo funkcí
2) Pokud máte pocit že byste mohla spolupracovat s archandělem Michaelem, ten je nejznámější. Tak v duchu si ho zavolejte do prostoru a požádejte ho o spolupráci. A ať Vám formou pocitů, myšlenek, obrazů odpoví, zda souhlasí. Když žádná informace nepřijde, stejně pokračujte ve cvičení dál.
3) Požádejte archanděla Michaela ať ve Vás spoutá vše negativní. Žádám Archanděla Michaela a o spoutání v mém nitru všeho, co má svou podstatu z většiny tvořenou negativním principem, i to co na mě působí přes mysl, ego, pýchu, vědomí, podvědomí, nevědomí, mé struktury DNA, nezpracované negativní vlastnosti, klifotické části a to na všech mých úrovních i mezi nimi. Ať se tak stane, ať se tak stane, ať se tak stane, teď!
4) Můžete zkusit dechovou techniku na zklidnění. Nádech, představujte si jak do Vás proudí uklidňující světlo, které Vám pomáhá uvolnit mysl, výdech představujte si jak z vás odplouvá stres, nervozita, negativní energie vše co Vám neslouží a rozpouští se to do nebytí. A takto chvilku dýchejte.
5) Po té se budete ptát a psát si poznámky co Vám přišlo. Odpověď nemusí přijít ihned, dejte tomu prostor. Můžete v duchu, klidně i nahlas a počkat na odpověď :
Je li to boží vůle a je li to dovoleno, nechť je mě formou pocitů na těle, myšlenek, obrazů slov, ukázáno .........
..... za tečky si dále dosadíte co třeba ve vztahu k dotazu .... a pak řeknete Ať se tak stane TEĎ!
a) jaká je skutečná příčina toho proč se mě děje to a to
b) jaký má se mnou skutečný záměr ten a ten
c) co je pro mě aktuálně v tento moment nejdůležitější pro můj osobní duchovní vývoj
d) jaká negativní vlastnost mě aktuálně ovládá a neuvědomuji si ji
e) co mě aktuálně brání uvolnit se, abych zdárně mohl absolvovat kvantovou regresi
f) kdo nejvíce mě může pomoci v mé cestě se zbavit potíží, v mém duchovním vývoji
a takto můžete tvořit otázky na cokoliv a přes sebe získávat o sobě informace
Tato cesta je daleko hodnotnější, než když Vám informaci předá někdo jiný.
Určitě je vhodné, až to bude možné, odpovědi prověřit v regresi.
Je li to boží vůle - zjišťování informaci o sobě
Moderátor: Jarda