otázky

Moderátor: Jarda

Odpovědět
Jaromír

otázky

Příspěvek od Jaromír »

Zdravím všechny.
Zveřejňuji své otázky k 4. měsíci.
Pošlu je Liborovi a pak sem dopíšu jeho odpovědi
4. Měsíc
Otázka1.
31.jpg
31.jpg (65.23 KiB) Zobrazeno 55 x

Otázka2.[/b]
42.jpg
42.jpg (59.99 KiB) Zobrazeno 55 x
Z prezentačního videa mi není jasné, kde se nachází „osobnost člověka – kde působí nižší mentální procesy a vliv nižší osobnosti“. V první části videa jsi jí umístil na spoj vyšší a nižší složky duše.
Když pak v druhé části popisovala Eva vidění s Anupevem tento propoj nižších a vyšších složek duše umístila do Éterického těla – nižší nefeše. Viz. obr výše.
Úvaha:
Pokud adept má problém vidět a komunikovat s BLS ( bytosti lásky a světla ), jedná se o problém právě se zalepenými „krápníky“ z vyšší složky duše?
Napadá mě požádat Anupeva o očištění těchto „krápníků“, doporučil by jsi k tomu něco? Kterou bytost ještě požádat, popř. postup a jak zamezit, nebo alespoň omezit opětovné zalepení, než omezím napadání Nefeše toky z nižší částí duše, zejména z nevědomí a klifotického stromu?
Kráčím i se plazím, ale věřím že stále kupředu.
Jaromír

Re: otázky

Příspěvek od Jaromír »

Bytost, jehož skutečné Já bylo stvořeno se značně převažujícím negativním principem třeba negativní prozřetelností.

U takovýchto bytostí stvořených negativním principem, které mají rezervoár životní síly – (oživující princip ) jiný než pozitivní bytosti, je možné nazvat tento rezervoár životní síly negativním? V čem se shoduje a v čem se liší ?

Jak se bude lišit tok energií přes vyšší složky duše u takového člověka u kterého je skutečné Já:
a) Stvořeno jako negativní.
b) Stvořeno jako pozitivní a zůstává pozitivní.
c) Stvořeno jako pozitivní a vývojem přešlo do převažující negativní kvality. ????
Kráčím i se plazím, ale věřím že stále kupředu.
Odpovědět