Zachycování ochranná zabezpečení filmu/knihy

Moderátor: Jarda

Odpovědět
Tereza_Te

Zachycování ochranná zabezpečení filmu/knihy

Příspěvek od Tereza_Te »

Ahoj,

v rozhovoru s králem Šalamounem v desátém měsíci je zmíněná ochrana, kterou se vytvoří clona, která zabraňuje obsahu z videa/knihy, aby se nemohl dostat, nalepit, návrat do jakékoliv úrovně adepta. Libor to nazýval ,,uzavřením do láhve,,.
Máte prosím zkušenosti s vytvářením takové ochrany? Co je vše důležité vyspecifikovat a naprogramovat do této ochrany, aby byla co nejúčinnější?

Děkuju, Tereza
Jarda
Administrátor fóra

Re: Zachycování ochranná zabezpečení filmu/knihy

Příspěvek od Jarda »

Ahoj, požádej krále Šalamouna, aby na astrální úrovni uzavřel do láhve/nádoby/koule film, knihu. seriál, aby cokoliv negativního ( za to si dosaď jak jsi zvyklá, má svou podstatu z větší části NP, můžeš i konkrétní entity) se nedostalo ven a mohlo negativně působit do prostoru, kde jsem, nebo na mě samotnou, nebo jakkoliv se na mě napojit a skrytě působit a to na naprosto všechno úrovních i mezi nimi ( opět můžeš lepe definovat dle informací z brány), zejména přes vědomí podvědomí, nevědomí, pod nevědomí. Vse negativní nechť je z této nádoby odsáváno a rozpuštěno do nebytí k PZ. At se tak stane ... 3x teď...

Pokud to chceš použít na telefon, notebook nebo televizi a je to online, je dobré tam zahrnut i AI.

Pohraj si s tím... vykomunikuj s BLS

Účinnost je úměrná vykultivovanosti, víře a vědomostem co máš. Bude se vyvíjet a silit s tebou ...
Jarda
Obrázek
Tereza_Te

Re: Zachycování ochranná zabezpečení filmu/knihy

Příspěvek od Tereza_Te »

Super, dekuju moc za rady!
Tereza
Odpovědět